NAPREDNI MASTER KURS - SPINALNIH MANIPULACIJA

                 

NAPREDNI MASTER KURS  Spinalnih i perifernih  manipulacija

je jedna od tehnika fizioterapije koja nam najviše privlači pažnju prilikom tretmana naših pacijenata. Sa kliničke tačke gledišta, ove tehnike se primenjuju na zglobove u kojima postoji veoma znatno ograničenje obima pokreta, ono sto mi zovemo hipomobilnost. Najnoviji istraživački radovi koji se bave temom spinalne manipulacije omogućili su nam da se preciznije upoznamo sa svim beneficijama ove tehnike.

Na kursu se rade zahtevnije, napredne tehnike za fizioterapeute i osteopate.

Kurs obuhvata sertifikat prisustva nastavi koji izdaje institut za postdiplomske studije manuelne fizioterapije fizioterapeuta-Instema, Španija i nastavni materijal.

 

EDUKACIJA JE NAMENJENA-  Fizioterapeutima (od više zdravstvene struke), osteopatama i lekarima. Manipulativne tehnike zahtevaju odlično poznavanje diskalne problematike i palpatorne anatomije.

DATUM kurs: Biće objavljeno

CENA: , kurs uključuje potvrdu-diplomu o učestvovanju postdiplomskog instituta za manualnu terapiju za fizioterapeute i lečnike „INSTEMA“ iz Španije, nastavni materijal, skripte i osveženja u jutarnjim i popodnevnim satima.

PRIJAVE SLATI NA: osteas.rs@gmail.com  

OBAVEZNA JE UPLATA REZERVACIJE od 6000,00 na račun OSTEAS-a po popunjavanju prijavnog lista

KRAJNI ROK ZA PRIJAVU: do popunjavanja grupe

PREDAVAČ-INSTRUKTOR : Juan José Boscà, PT. DO. koji je  osnivač i direktor jednog od najvećih edukacijskih centara za fizioterapeute i lečnike INSTEMA iz Španije